Lehívás

A cselekvés kezdete

A mai napon is különleges energiákat figyelhetünk meg. Kezdjük a szemlélődést, csendesen befele figyelve. Hozzuk magunkat alfa állapotba, ilyenkor 8-12 Hz között van az agyhullám, nyugalomban, félálomban vagy, de még teljesen tiszták a gondolataid, érzéseid. Az év hónap nap számait összeadva végeredményként az 1-es számot kaptam meg a numerológia szerint. Ez a kezdet száma. Ha megfigyeljük külön-külön is a számokat, 3 db 1-es és 4 db 2-es van benne, ami arra mutat, hogy egyedül kell elkezdeni, de társulni kell valakivel! Az újholdnak is ugyanez az üzenete. Segítségünkre van ebben Mihály Arkangyal is, a kihúzott kártya arra bíztat, hogy ismerjük fel az igazságot és annak ismeretében, fénye kíséretében cselekedjünk. Az angyalkártya pedig tovább erősíti: a csoda eljövetelét helyezi elénk a mai napon.

Összefoglalva a mai napon a kezdésre van energia, erő, a továbblépésre van társ, társulási lehetőség, a csoda pedig a ma elkezdett dolog sikeréről biztosít bennünket.

Befele figyelve érezheted a bizsergést a zsigereidben, egyfajta izgalmat, érezd a hátszelet, érzed a biztonságot, a siker garantált: cselekedj!