Blog

A gyömbértea átsegít mindenen!

A gyömbértea elkészítése:
A friss gyömbért megmossuk, majd 6 dl vízben felforraljuk a reszelt gyömbért, majd lefedve lassú tűzön percig főzzük 15-20 percig, ezután levesszük a tűzről, leszűrjük, langyosra hűtjük. Ezután hozzáadjuk a mézet, és ízlés szerint citromlevet facsarunk bele.
Kortyolgatva fogyasszuk. Közben gondolatainkat rendezzük. Érezzük, hogy átjárja a testünk, lelkünk, megnyugtat és meggyógyít bennünk mindent, ami elromlott!

A gyömbért a Távol-Keleten több mint 3000 éve ismerik és használják mint gyógy- és fűszernövényt. A hagyományos kínai gyógyászatban és az indiai Ájurvédában is fontos szerepet tölt be, a hagyományos indiai ájurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti. Fokozza az intelligenciát, határozottabbá tesz. Pl. kínai tengerészek gyömbérgyökeret rágtak tengeribetegség ellen.
Influenzás időszakban, megfázásos, gyulladásos betegségeknél, erősíti az immunrendszert, mérsékli a lázat, és szerepet játszik a vírusok elpusztításában. megfázásra.
Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Ez a növény egy valódi csodaszer!
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!