Blog

A mező rejtélye!

Milyen mezőre kapcsolódnak rá a jósok, kártyavetők?
Hogyan jöttek létre a morfogenetikus mező?
Hogyan kezdődött a Világ? Hogyan jött létre az anyag, az energia és a lélek?
Számtalan kérdés foglalkoztatja némely embereket, melyre válaszok vannak, ha valaki el tudja érni az információt a mezőben.

Létezik egy közös tudat-mező, avagy háló tehát ez információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak” Olyan ez, mint az emberi faj közös komputere.

Ilyen módon találnak jósokat, kártyavetőket, jövendőmondókat, látnokokat. Ők pedig saját eszköztáruk segítségével közvetítenek a mező információjából.

Az ember természeténél fogva hajlamos pozitív gondolkodásra, mert így született, ez a természete. Ha viszonylag több időt töltöttél már külföldön, megfigyelheted: idegen származású, vallású, politikai ideológiákat magukénak valló emberek is nagyon könnyen összebarátkoznak hasonló körülmények között. Hasonló érdeklődési körűek, hasonló érzelmi beállítottságú egyének is nagyon gyorsan egymásra találnak. A hasonló zenei, a művészeti érdeklődés is egymáshoz vonzza az embereket.

Azt hiszed a hétköznapokban, hogy önálló gondolataid vannak, pedig csak rákapcsolódsz egy Veled egy frekvencián működő energiamezőre, amiből információid nyered.

A közös tudatháló segítségével történik a metakommunikáció

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!