Önismeret

A spirituális utat választom!

Többen kérdeztétek, hogy miért dönt úgy egyre több ember, hogy a spirituális utat választja. Erre azt tudom mondani, hogy a legtöbben belefáradtak a régmúlt megszokott dolgaiba, elvárásaiba, unalmassá váltak a hétköznapok, a megszokott dolgok elavultak. Mivel az egész világunk állandó mozgásban van, a lélek is mozgásban van és szabadságra vágyik, fejlődni akar, így most egyre többen választják a fejlődésük útjának a spiritualitást.
A spiritualitás lelki-szellemi irányultságot jelent, amely törvényszerűen megváltoztatja az embert saját magát és egyben megváltoztatja azt, ahogy a világot látja.
Bizonyosan észrevetted miután elindultál a spiritualitás útján, hogy egyre több minden változott meg az életedben. Elkezdted teljesen új szemszögből nézni a világot, nyitottabbá váltál bizonyos dolgokra, míg mások teljesen elveszítették a jelentőségüket vagy egyenesen taszítani kezdtek. A változás normális, hiszen egyfelől maga az élet is változás, másfelől az új felfogás új viszonyulásokat teremt.

Pozitívan gondolkodsz
Hiszen ugyanannyi energiába kerül, mint állandóan sötétben látni a világot, csak éppen sokkal jobban érzed magad és sokkal jobb eredményeket érsz el vele.


Kerülöd az egójátszmákat és a drámákat
Elkezded a természetes módjait megkeresni, hogyan érvényesítheted az akaratod és válhatsz teljessé anélkül, hogy ezért bárki elismerését vagy visszaigazolását kérned kéne. És ugyanígy, távol tartod magad azoktól, akiknek a Te energiádra van szükségük, mert energiavámpírok.


Erős az igazságérzeted
Egyre inkább az igazságot választod. Ha korábban erős volt az igazságérzeted, akkor az most a csúcsra pörög. Képtelen vagy elviselni az igazságtalanságot, legyen szó apró vagy nagy dologról. Ráadásul azt veszed észre, hogy hazudni sem tudsz, vagy egyszerűen nem akarsz. A drámák eltűnnek az életedből, a hazugságok is.


Vonzódsz a természethez
Nyugalmat találsz a természetben, feltöltődsz és egyre inkább az otthonodnak tekinted. A természet csendje lecsendesíti az elmét is és előhívja a mély, kreatív, spirituális gondolatokat.


Bőségtudatban gondolkodsz
Egyszeriben ráébredsz, hogy igenis bőségben akarsz élni testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Igényed van arra, hogy az anyagi bőség is jelen legyen az életedben, amint a lelki és a szellemi is. Ezért inkább a bőséget választod.


Szeretsz nevetni
Fontossá válik számodra a humor, a vicc, a nevetés. Mindaz, ami pozitív érzést kelt benned, és rájössz, hogy a nevetés egyszerre több dologban is hasznos: amin tudsz nevetni, az már nem bír mentális síkon hatalommal feletted. Amin tudsz nevetni, az kisebb fájdalmat is okoz. És maga a nevetés is gyógyít!