Blog

A szeretetmasszázs

Egyre többen vagyunk, akik a mindennapi életükbe beillesztik a testi masszázs valamelyik formáját. Nem luxus, ha valakinek igénye van egy kis frissítő, avagy nyugtató masszázsra. Nagyon sok mindenre van jótékony hatása, úgy fizikai, mint lelki szinten.
Kiváló stressz oldó, lazító, nyugtató hatása miatt remek felfrissülést okoz azoknak is, akik esetlegesen nem szeretik az erősebb, izomzatra irányuló masszázst.
A szeretetmasszázs lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó.
A szeretetmasszázs feloldja a feszültséget, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Ki ne hallott volna a szeretetenergia csodálatos hatalmáról? A rohanó életmód, a civilizációs ártalmak hatásaként a szervezet kibillen egyensúlyából. Először testünk szervi elváltozás nélkül energiarendszerünk szintjén jelez. Majd jönnek az apróbb testi panaszok is, a sor legvégén, pedig a súlyosabb elváltozások is megjelennek.
A szeretetmasszázs célja: A szervezet testi, lelki, szellemi harmóniájának visszaállítása.
Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is hatnak áthangolják a testet. Szeretetmasszázs hatására boldogság és az életöröm érzése átjárja az egész szervezetet. A szeretetmasszázs hatására az izmokban felhalmozódott negatív élmények, görcsök oldódnak, a külvilág ingerei eltompulnak. Az egész szervezet energetikailag kiegyenlítődik és feltöltődik. Egy kellemes finom érintéssel történő stressz oldó módszerről van szó, amely nagyon hatékony.
A szeretetmasszázs különlegessége és hatékonysága abban rejlik, hogy a masszőr piheszerűen érinti a kliens testét a masszázs során, csak finom mozdulatokat tesz közvetlen a testen. A szeretetmasszázs helyreállítja a szervezet működési egyensúlyát, oldja a feszültséget, segít az ellazulásban, jótékonyan segíti test, a lélek és a szellem harmóniáját. A szeretetmasszázs során, amely olyan, mint egy kis “mennyei fürdőzés”, Teremtő Atyánk és az angyalok szeretetét, finom energiáját lehet megtapasztalni. A kezelés alatt mély meditációs állapotba jut el a páciens és a masszőr is.
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben a testiek mellett a lelki blokkok is feloldódnak a masszázs hatására.
A szeretetmasszázs végső célja, hogy immunrendszerünket olyan pozitív, ‘szeretet alapú’ érzelmekkel és gondolatokkal tudjuk megerősíteni, mint a kedvesség, vidámság, jóság, együttérzés, megelégedettség, hit, barátság, megbocsátás, szeretet, öröm, türelem, békesség és optimizmus.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!
Várom a hívásod!