Jelek

Angyalok a közelben

Többször előfordult már velem, hogy nem sikerült elérnem, amit elterveztem. Valami láthatatlan erő másfele terelt. Konkrétan egy példán keresztül mondom el. Egy címre kellett mennem, megnéztem a térképen a számomra legideálisabb útvonalat, majd elindultam. Ezen az úton azonban forgalomelterelés miatt nem tudtam végig menni, majd később értesültem róla, hogy pont ott, pont akkor hatalmas baleset volt. Bizonyára ismeritek ugyanezt a történetet repülőgéppel, hajóval, vonattal? Vagy egy másik ismerős jelenség, amikor egy bizonyos könyvet keresel a könyvesboltban, és a polcról a lábad elé leesik egy másik könyv. Ekkor rájössz, hogy ez a másik sokkal jobb neked.

Jobb, ha tudjátok, ilyenkor angyali védelem alatt álltok! Ezek az angyali lények nem a fizikai síkon vannak, hanem egy másikon, amit a szemünkkel nem látunk, csak érzékelni tudunk, éppen az erre utaló jelekből. Különleges esetben, elterelnek, egyébként csak kérésre segítenek.

De milyen érezhető jelei vannak még az angyali jelenlétnek?

Borzongást érezhetsz a fejbőrödön, a karjaidon, a hátadon, a lábszáradon, futkos a hideg mindenhol. Ez abszolút biztos jel. Netán különleges illatot érzel, olyat, ami nem indokolt.

Folytatom.