Lehívás

Családi “gyomok”

Lehívtam az univerzum mai napra vonatkozó energiáit. Ugyanis szeretek tisztában lenni azzal, hogy milyen lehetőségeket – legyen az bármilyen –tartogat számomra az erőtér. Mintegy kívülállóként szemlélem, (ezt javaslom is minden esetben másnak is) így megtudom látni, a nap buktatóit és lehetőségeit is.

Tehát a mai nap a numerológia szerint – 2021.02.08., összeadva egyenként: 2+2+1+2+8=15, azaz 1+5=6. – tehát egy számra redukálva a 6-os szám, melynek üzenete a családi erő vizsgálata és fenntartása. Természetesen a számnak jelzőtábla szerepe van, az energiák jobb megértése, illetve megérzése szempontjából.

Pontosan a mai napon van itt az ideje, hogy a családban lévő negatív erőket felismerjük és elhatározzuk magunkat, hogy feloldjuk ezeket a negatív mintákat, érzéseket. Ez azt jelenti, hogy megbeszéljük a haragvó családtaggal a történteket, ami okozta a problémát, lehetőleg megbocsátással rendezzük a történteket, az igazságosságot figyelembe véve. Még akkor is, ha az alaptörténet 10-15 évvel ezelőtt kezdődött is. Békésen megállapodunk, kihúzzuk a probléma gyökerét. Ez a mai nap erre, a „gyökér” dolgok elrendezésére a legalkalmasabb!

A cél legyen mindig előtted! Tudatosan haladj a családi béke elérése felé, mivel a család akkor tud egységes lenni, ha nincsenek visszahúzó érzelmeket tápláló személyek benne. A társadalomban a család a legkisebb egység és egységben van az erő!