Önismeret

Emeld meg a rezgésed!

Miért van erre szükség? Mit jelent ez valójában?
Egyszerűen szólva csupán annyit jelent, hogy állandóan érezd jól magad, tartsd magad a lehető legjobb formában. Légy boldog folyamatosan. Légy az öröm állapotában. Légy a gazdagság érzetének állapotában.
Ha romboljuk testi-lelki életünket akár kárt okozó anyagokkal, akár érzéketlenséggel, akkor szellemünk, lelkünk eltávolodik az isteni forrástól, csökken a vibrációnk, ami pedig olyan, mintha mocsárba ragadtunk volna, megnehezíti az életünket minden területen.
Az alacsony rezgés oka lehet: fáradtság, félelem, idegfeszültség, harag, gyűlölet.
De vannak olyan helyek is, amelyek nagyon alacsony frekvencián rezegnek, nevezetesen: kórházak, bárok, aluljárók , stb. Esetükben a rezgés 20 Hz-re vagy az alá csökken.
Alacsony rezgésű emberek nagyobb veszélyeknek teszik ki magukat.

Mi segít nekünk a magas rezgésben?
Ha tudatosan törekszünk pozitív létállapotokat megélni, ilyenkor egyensúlyba, harmóniába kerülünk és minden egyszerűbben megtörténik.
Olyan ételeket fogyassz, amikről biztosan tudod, hogy nem ártanak, egyre inkább törekedj a zöldségek és gyümölcsök nagyobb mértékű fogyasztására,
A legfontosabb megemlíteni a sétát, a frissítő mozgást, az ölelést, érintést.
Klasszikus szimfonikus zenekarra írt zenék hallgatása, delfin-, illetve természeti hangok mindenki lelkét megtisztítják a napi stressztől, ezeket bátran kicsik és nagyok hallgathatják.
Keress olyan társaságot, akik hasonló érdeklődésűek. Kerüld a panaszkodó, lehúzó embereket. Egy jó társasággal viszont szárnyra kaphatsz.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!