Kiemelt

Híres jövendőmondók

A jövendölés, illetve a jövő megismerése ősidők óta foglalkoztatja az embereket. Alapvetően az emberi kíváncsiság a mozgató rugója, igény van rá, érdekli az embereket a jövőjük, a sorsuk alakulása. Érdekes módon, mivel kevert lények- multidimenzionális lények vagyunk, anyagi és lelki-, szellemi szinten létezünk. Az anyagi szinten létező részünk 3D-s, míg a szellemi részünk a felsőbb világokhoz kapcsolódik. A két világ között egy fátyol van, melyet nem mindenkinek adatott átlépni. Nos a híres jövendőmondók erre képesek voltak és információt tudtak felfogni a fátyol túloldaláról, majd azt értelmezve tovább adták. Esetleg egy vagy több magas tudatosságú fénylény segítségével is tudtak képeket, látomásokat, hangokat megérteni , majd továbbadni odaátról. A tudatosság fejlődésével, illetve a tudat tágulásával, egyre több és pontosabb információk érhetők el. A jövendölések megvalósulása változó, van eset, amikor megvalósul, van, amikor nem. Sokszor kapcsolódik ez a tudás a gyógyításhoz, az asztrológiához, a numerológiához.

A tudományos alapon történő jövendölés valószínűségnek számít, amelyek vagy igaznak bizonyulnak vagy nem. Ilyen például az időjárás jövendölés, vagy előrejelzés. Számtalan előfordulását ismerjük, ilyen a tőzsde, a kereskedelem, a biztosítás, az egészségügy. Itt számításokkal, összehasonlításokkal kapnak válaszokat. A tudományos alapú jövendölés anyagi szinten történik.

A híres jövendőmondók a történelmi időkben váltak ismertté. Például az uralkodó tudni szerette volna egy csata kimenetelét, mivel ez a jövőjét jelentette. Az uralkodás, a gazdagság utáni vágy egyre nagyobb mértékben támogatta a jövendőmondók működését. Majd elterjedt az egyszerűbb emberek körében is. Párválasztás kérdése is kíváncsivá tette az embereket, valamint a gyermekáldás is felkapott jóslási téma lett. A szerencse kérdése is sokak számára kiemelt kérdés, melyre nagyon kíváncsian tekintettek.

Megemlítenék pár híressé vált jövendőmondót:

Nostradamus talán a legismertebb jövendőmondó, versekben foglalta jövendöléseit, melyek a világ minden táján ismertté váltak. Földrengés, sáskajárás, cunamik, áradások, aszteroida becsapódás, éhinség, stb voltak a versekben megjövendölve.

Edgar Cayce látnok, jövendőmondó asztrológiai jóslatai és szellemgyógyítói tevékenysége is ismert.

A földönkívüliek megjelenését jövendölte a híres vak jósnő, Baba Vanga. Világjárványt is jósolt. A genovai viadukt összedőlését is megjósolta.

Napjainkban is, úgy mint régen, a jövendőmondás képessége az emberek elenyésző részének adatott meg.

A jelenben is megtalálhatod a jövőben híressé váló jövendőmondókat. Keresd fel a https://jóslás24.hu oldalt!