Tudatosság

Honnét veszed észre a tudatossági szinted változását?

Naponta felmerül ez a kérdés, ügyfeleim és ismerőseim körében. A tudatossági szint egyre jobban változik, a Földön mérhető Schumman energia változásaival arányosan. Ennek érzékelhető és tapasztalható jelei vannak. Megbizonyosodhatunk a változás létrejöttéről. Ez a változás nem egyenesen arányos, nem kiszámítható, hanem szakaszos és ugráló, mondhatni véletlenszerű. Ezért az észrevehetősége is hasonló. Csak alapos és hosszantartó megfigyelés után mondhatjuk el, magunkról vagy másokról, hogy változott a tudatossági szint.

Ilyenkor a régi tudatosságunk már nem tetszik nekünk: más zenét kedvelünk, más illatot használunk, mások lesznek a kedvenc ételeink, barátok társasága minden ok nélkül lecserélődik. Nincs a régi barátokkal semmi probléma csak már nem nyújtja azt az élményt, mint régen. (Ebben az esetben a barátunk tudatossági szintje nem változott. Ha ő is változik, akkor a barátság is tovább tud működni.)

Szeretsz egyedül lenni, magadban elmélkedni, zenét hallgatni vagy bármilyen elfoglaltságot végezni.
Meg akarod változtatni a munkahelyed, esetleg más területen akarsz elhelyezkedni, mint ami a szakmád. Gyakran azt érzed, hogy más vagy mint a körülötted lévők.
Hirtelen bőség jelenik meg az életedbe, elégedettséget érzel, elfogadod a dolgokat, úgy, ahogy vannak. Boldogságot érzel, egyre többször. Azt érzed, hogy szereted az embereket, az állatokat, a fákat, a virágokat, de még a fűszálat és a hangyát is. És ekkor rádöbbensz, hogy ez már egy más világ!