Gyakorlati mágia

Így kívánj ma az angyaloktól

Az angyalok csak arra várnak, hogy segítséget kérj tőlük. Akár a legnagyobb álmod is valóra válhat.
Az angyalok a kozmikus törvényeknek engedelmeskednek, ezáltal biztosítják a kapcsolatot Isten és a fizikai valóság között. Isten szeretetét közvetítő lelkek, akik a benned lévő szeretethez tudnak kapcsolódni. Számtalan formában léteznek, némelyikük tekintélyt parancsoló, míg mások megnyugtatók, inspirálók vagy örömet szerzők. Az őrangyalod pedig egy pillanatra sem tágít mellőled.

Kérhetjük a segítségüket feladatkörüknek megfelelően: „Kérem a parkolóhely angyalát, hogy legyen számomra egy üres hely a parkolóban”, de általánosságban is kérhetünk: „Kedves angyalok! Kérlek, segítsetek!”


Fontos tudni azonban, hogy az angyalok nem vállalják át helyettünk döntéseink felelősségét.

Gondolatok formájában is érkezhet az égi üzenet. Miután elmondtuk kérésünket, tudatunkban szinte azonnal megjelenik a megoldás, még mielőtt tudatosan végiggondoltuk volna. Olyan ez, mintha hirtelen megvilágosodnánk.
Gyakran üzennek képekkel is, amelyek váratlanul jelennek meg tudatunkban. Kaphatunk útmutatást hirtelen felbukkanó, filmkockaszerű belső kép formájában, vagy álmainkon keresztül. Ilyenkor elhunyt szeretteinkkel is találkozhatunk, akik üzenetet hoznak nekünk.