Kiemelt

Jósok, látók, médiumok

Jóslási, látói és médiumi képességekkel rendelkező emberek valóban léteznek. Napjainkban egyre többen fordulnak hozzájuk. Természetesen itt is van szuper jó, jobb és legjobb, és nem annyira jó. Ugyanúgy, mint bármely más szakmában. Érdemes tudni, hogy anyagi síkon létezünk, ám lényünk átível nem anyagi síkokra is, melyeket fizikai szemünkkel nem látunk, kezünkkel nem érzünk, és fülünkkel nem hallunk. Nem alkalmasak ezek az érzékszerveink a másik sík érzékelésére. Arra más érzékszervünk, vagy érzékszerveink vannak. Mindenkinek van egyformán. Azonban, amit nem használunk, az visszafejlődik. De újra lehet aktiválni, és akkor működik. A jósok, látók, médiumok pont ezeket az érzékszerveiket aktiválták és használják mások megsegítésére.

Köztudott immár, hogy minden rezgés az univerzumban. Az anyag is rezgés, csak sűrűbb, mint a víz, vagy a folyékony fém vagy a levegő. A jósok, látók, médiumok olyan képességekre tettek szert, vagy születésüktől különleges képességekkel rendelkeznek, melynek kapcsán képesen térben és időben olyan síkokon járni, ahonnét információt tudnak áthozni az anyagi síkra. Vagy tudatukat képesek kitágítani, vagy esetleg áthelyezni egy másik térbe, ahonnét képeket, hangokat, történéseket, felvillanásokat, megérzéseket tudnak áthozni. Lehetnek ezek érzések, gondolatok is.

Ezek az információk nagy segítségére vannak a kérdezőnek, általa másképpen tudja alakítani az életét. Például, előző életbe betekintést nyerhet egy látó, rávilágíthat egy ott történt nagyon negatív eseményre, melynek a következménye a jelen életben mutatkozik meg. Annak megértése után átfordulás következik be a kérdező életébe, ugyanis még egyszer ugyanazt a hibát nem akarja elkövetni. Az átfordulás a lényeg. Átfordulás, átlényegülés által válhatunk jobb emberré, általa haladhatjuk meg önmagunkat. Ebből tanulhatunk, nemesedhetünk!