Kiemelt

Jövőbe látás képessége

Ezen képesség megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan, tudományosan nem határolható be.
A tudomány mai állása értelmében nem is létezik, azonban számtalan esetben előfordult, hogy például egy jós olyan jövőbeni eseményt látott meg, ami a későbbiekben meg is történt. Vagy egy alkalommal az erdőben sétálva befut egy kép az agyadba, amikor látod magad megbotlani egy faágban, majd látod, hogy elesel. Röviddel ezután meg is történik a dolog. Felmerül a kérdés, hogy vajon honnét tudtad, milyen magyarázata van ennek a dolognak vagy képességnek? Mintha egy csoda lenne, vagy egy olyan dolog, vagy érzékelés, ami némely embernek a privilégiuma lenne. Tanulható vagy veleszületett képesség?

Jövőbe látás képessége érdekes dolog, én csak saját magamon keresztül tudom megmutatni ezt. Gyerekkorom óta számtalanszor megtapasztaltam ezt az fura és érdekes és misztikus dolgot. Természetesen eleinte nagyon féltem ettől, és senkitől nem kaptam rá értelmes és elfogadható magyarázatot. Csodának tartottam, amit titkolni kell. A „titkos dolog” pedig dolgozott, munkálkodott bennem, én meg játszadoztam vele. Valakire ránéztem és a fejemben, – mintha egy gondolat lenne -láttam vele kapcsolatban egy történést. Ezután vártam, hogy megtörténik-e vagy sem. Az esetek 70%-ában megtörtént. Majd életem egy bizonyos szakaszába érve, úgy döntöttem, hogy utána járok, fejlesztem magam. Több évtized telt el azóta.

Összefoglalásul azt mondhatom, hogy a jövőbe látás képessége mindenkiben benne van. Lehet fejleszteni, lehet a szintet fenntartani és le is lehet mondani róla. Ebben az esetben visszafejlődik és nem tudod használni. Van választásod!