Blog

Kiderült a nagy Titok!

Csakráink harmonizálásával az egész lényünket harmóniába hozhatjuk, úgy a fizikai testünket, az érzelmit és a mentális testünket is. A harmonizálásnak többféle járható útja van, több módszer van segítségünkre.

Csakráink mindegyike, szépen sorban behangolható a szolmizációs hangokkal. Ha betegek, vagy csak nagyon fáradtak vagyunk, feküdjünk bele egy kád meleg vízbe úgy, hogy a fejünket is belerakjuk. Öntsünk bele pár csepp, bármilyen illóolajat, és próbáljuk meg megkeresni azt a dó hangot, (énekeljünk) amely a gyökércsakránkra el kezd rezonálni. Ha megtaláltuk, ezt erősen lehet érezni, akkor utána énekeljük végig a ré, mi, fá, szó, lá, ti hangokat is. Ezzel az összes csakránkat képesek vagyunk kitisztítani, harmóniába hozni, és aktiválni. A gyógyulásunk pedig megtörténik.

Egyszerűen hihetetlen. Az Ős fa, a gerincünk, mely alul a gyökér, fenn a korona, melyből úgy kapjuk erőnket, hogy lent a Földbe, fenn az Égbe vagyunk bekötve. Vajon Kodály Zoltán tudta azt, hogy az általa elnevezett hangok ezt a bölcsességet adják ki? Bizonyára fogalma sem volt róla, ezt minden valószínűség szerint, odaátról súgták neki?MI

SZÓ

TI


Ha felrajzoljuk egy táblára, a hosszanti tengelyünket (gerincünket), amelyre bejelöljük a csakrákat, és a hozzá tartozó szolmizációs hangokat, majd ezeket felülről lefelé haladva, és visszafelé olvasva, a következő értelmes mondat állt össze: ITT ÁLL ŐS FA ÍM ERŐD.

7-es, korona csakra TI IT
6-os, harmadikszem csakra LA AL
5-ös, torok csakra SO OS
4-es, szív csakra FA AF
3-as, napfonat csakra MI IM
2-es, nemi csakra RE ER
1-es, gyökér csakra DO OD