Blog

Közelgő ÚJHOLD!

Az újhold új dolgokat hozhat az életünkbe, új történések kezdetét jelentheti, elképesztő energiákat kaphatunk a számunkra fontos dolgok, kitűzött céljaink megvalósításához. Újholdkor érdemes még intenzívebben befelé fordulni, figyelni, számba venni a vágyott célt, mivel a következő napokban sokkal több támogatást, erőt, lehetőséget kapunk, mint általában. A növekvő hold időszaka segít a valódi tervezésben és az igazi kivitelezésben.
Nézzük a mágia oldaláról, mit is jelent ez valójában.
A rossz szokásaink elengedésére alkalmas ez az időszak. Ajánlott erre az időre felkészülni előre és listát írni, szokásainkról, melyektől meg kívánunk szabadulni, berögzött gondolatainktól, téves hiedelmeinktől, aggodalmainktól, félelmeinktől. Majd újholdkor gyertyát gyújtunk és ennek keretében a listán szereplő dolgokról lemondunk.
Bőségbevonzó mágia újholdkor.
Célszerű új gyertyát használni, ami zöld leginkább világoszöld színű. Egy üres lapra felírjuk miben szeretnénk változtatni, mire vagyunk készen, mit szeretnénk bevonzani, elérni a közeljövőben. Jelen időben kell leírni, mintha már itt lenne, hálával megköszönni!
Ahogy növekszik a Hold, nagyszerűen szimbolizálja a bennünk növekvő vágyakat a gyarapodásra. megerősödésre, növekedésre, legyen az anyagi helyzetünk javulása, emberi kapcsolataink kiteljesedése, önbizalmunk megerősödése, lelkesedésünk növekedése, egy szerelem beengedése az életünkbe.
Lehet, hogy létezik olyan személy is, akinek nincs szüksége egyáltalán semmilyen ősi szimbolikus mágiára, akkor egyszerűen csak nézzen fel az égre, érezze át az Univerzum határtalan erejét, az Újhold reménységét, és egy nagy levegővétel után engedje útjára az életében lévő összes rosszat az elmúlt időszakból, mert így döntött és készen áll arra, hogy az életét megújítja!


Milyen színű gyertya mire való?

Fehér: a belső tisztaság, béke, újrakezdés, angyal-gyertya
Fekete: kötések, védelem, kártékony erők taszítása, ellenség jó irányba fordítása
Ezüst, szürke: a lelki témák, a befelé fordulás, a nőiesség a jövőbelátás az álmok gyertyája, mely megtöri a magányt.
Bíbor és vörös: bölcsesség, szerelem, anyagi bőség, erőteljesség, teremtő erő
Piros: szenvedély, fizikai és szexuális erő, gyors cselekvés, karrier, célok, vágy
Rózsaszín: kedvesség, romantikus szerelem, ifjúság, gyöngédség, vonzerő, angyalidéző szín
Kék: Az inspiráció, a lelki gyógyulás, a tiszta gondolatok, a lelki megbékélés színe
Zöld: fizikai gyógyulás, pénzügyi sikerek, a természet, az emberek közti béke
Narancs: sikerek, ingatlannal kapcsolatos dolgok, csábítás
Sárga: irigyek kibékítése, pénzügyek rendezése, peres ügy rendezése, angyalidéző szín
Arany: Isten, előrejutás, győzelem, boldogság
Sárga: levegő, intelligencia, a Nap, memória, logika, tanulás gyorsítása, mentális gátak áttörése, költözés, féltékenység hárítása