Lehívás

Láss tisztán!

Ma a 8-as szám rezgésének hatása alatt állunk! Különleges és sokatmondó szám. Két kör egymásba érve, fektetve a végtelen jele. A halhatatlanság szimbóluma. A korlátlan lehetőségeket és az áldást jelenti. Férfias jellegű a szám, így a nap rezgése is hasonló. Harcias, lendületes, tele energiával, amit elkezd, meg is valósít. Érdemes ma terveket szőni, valóra válnak. Az anyagiak terén ma minden sikerül!!! Bőség és siker jellemzi a napot!

Most nézzük a kártyákat, a jóseszközeim mit mutatnak:

Gábriel arkangyal javasolja, hogy végre vállald fel vezető aspektusod, hogy a körülötted élőket a helyes útra tereld. Mindig lásd a magasabbrendű célt.

Raziel arkangyal a „Tisztánlátás” lapját mutatta meg. Megtisztítja szellemi látásod, melynek sokféle előfordulása van. Álmok, látványok, felvillanások, igazságok, összefüggések, megértések, bölcsességek. A tisztánlátást a hegyikristály aktiválja, marokkőként használd.

Jophiel arkangyal javasolja a természetben tartózkodást, a természet, az erdő ereje pozitívan hat rád, segít az áthangolódásban, semlegesíti a benned lévő negatív energiákat.

A természet örök ritmusához igazodj, kivezet a sötétségből!