Kiemelt

Megérzés

A megérzéseinket szinte mindig misztikusnak tartjuk. Nem köthető egyik szervünkhöz sem, mint például a látás, hallás, ízérzés, az anyagi és a szellemi életünk határmezsgyéjén lelhető. Odaátról érzékelünk valamit, ami valósággá válhat. A neve: megérzés, de vajon hol érezzük? Melyik szervünkkel van kapcsolatban? Szívünk, vagy talán az elménk érzékeli ezt? Ha a szívünkön keresztül érkezik, akkor bizonyosan ez a 7. érzékünk. Amennyiben elmén keresztül, akkor ez képzelgés.
A megérzés a szellemi világból érkezik az anyagi világba. Nagyon magas százalékban pontos információt ad. Szinte minden nap használja mindenki, ha tud róla, ha nem.

– Ha eltévedsz egy idegen városban, a megérzéseidre hallgatva visszatalálsz a kiindulási pontra,
– az iskolában rá tudsz érezni, hogy felszólítanak-e felelni,
– társaságban az a bizonyos fiú odajön-e hozzád, felkér-e táncolni, meghív-e randira, stb.
– bevásárlásnál valamit elfelejtettél,
– kislány vagy fiú gyermeket vársz,
– párkapcsolatnál hűséges-e a párom?

Az a tapasztalatom, hogy szinte mindenki rendelkezik ezzel az érzékelés-fajtával, és a jó hírem az, hogy lehet fejleszteni mindenkinek, aki időt fordít rá. Sok-sok gyakorlással, amihez érdemes egy társat találni. Másodsorban pedig ismét a meditációt ajánlom, annak is a legegyszerűbb formáját.

Amikor teljes biztonsággal, azaz nem kételkedve elfogadod a megérzéseid igazságát, ilyenkor éled meg a teljességet. Ilyenkor tudatába kerülsz önmagad isteni mivoltába. A tudatos ember 100%-osan hallgat, illetve vele együtt éli meg a napjait. Eggyé válva haladnak az úton!

TartsTe is velem, hívj, ha segíthetek!