Lehívás

Mesterszám, mesteri nap

Ma 2021.12.12-e van, a számmisztika szerint ez a 11-es számot eredményezi. Ez a szám mesterszám, nem kell egyszámjegyűre bontani. Ez a mesterszám az egyensúlyt jelképezi, mely az élet minden területére vonatkozik. A dátum tartalmaz még 4 darab 2-es számot 3 darab 1-est, benne van 2 darab 12-es, egy darab 20-as és 21-es szám, mely számoknak a rezgése hatással van mindenre és mindenkire.

Jellemző ezen a napon a feltűnően gyakori véletlenek megjelenése. Lehet ez a 11:11 is. Ez a szinkronicítás elmélettel függ össze. Az intuiciód egész nap veled van. Hirtelen ötletek, megvalósítások jelennek meg benned. Sok-sok energia vesz körül. Lendületesen végzel el minden feladatot.

Az arkangyalkártya még a következőket mutatja:

Azrael arkangyal segítségével ma a benned élő tanácsadó jelenik meg, szellemi tanácsadóként vigasztalhatsz másokat, utat mutathatsz, hiszen az egyik küldetésed ez.

Chamael arkangyal a békességet hozza el, melynek a szeretet a forrása. Lásd meg a probléma mögött az igazságot, majd emeld fel magad hozzá megértéssel és elfogadással. A látszat mindig csalóka!

Raziel arkangyal a szellemi tanítások megértését támogatja, segít – a jelképek és az ezotérikus tanítások által – az örök igazságokat megérteni. Figyelj a jelekre, ha 3-szor többször fordul elő jel, információ, mozdulat. Segít a belső változás megvalósulásában.