Blog

Nyári napforduló

Hamarosan elérkezünk 2021.év nyári napfordulójához, ami június 21-én lesz. Mint tudjuk, ezen a napon leghosszabb a nappal és legrövidebb az éjszaka. Ezen a napon átfordulás figyelhető meg, a nappalok és az éjszaka vonatkozásában és energiákban is. Ez az átfordulás kívül történik, mely azonban hatással van ránk is és a belső világunkban is egy áthangolódást eredményez.
A bolygók hatása különbözőképpen hat ránk, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, nagyon intenzív lesz.

Már pár napja, június 17-től érezhető és szinte tapintható ez az energia. Erre számítsunk, készüljünk rá, tegyük magunkat befogadóvá. Ezek a fényes áramlatok segítik a tudat tágulását, emelik a rezgésszintet.

Az alábbi jeleket figyelhetjük meg:
– feszültebbek és motiváltabbak leszünk az eddigihez képest,
– mintha felgyorsult volna az idő érzete uralkodik napokig, ezáltal nem lesz idő minden eltervezett dologra, ez pedig frusztrálttá tesz bennünket,
– álmosak, fáradtak talán kimerültek is lehetünk, pihenni azonban nem nagyon tudunk,
– az eltervezett apró dolgaink sorra dugába dőlnek, (ebben a pár napban) helyette egész más történik meg, ami nem rossz, hanem inkább jó. Ez azt jelenti, hogy égi vezettetés alatt állunk,
– izületi fájdalmak jönnek, majd hirtelen elmúlnak, orrfolyás, köhögés, viszketések jelennek meg, de nyugalom, ezek a magasabb rezgésű energiáknak a jelei, melyek tisztulási folyamatokat indítanak be.

Élvezzük ezt a csodás áthangolódási időszakot!