Blog

Pénzhozó talizmán készítés

Ahhoz, hogy gazdaggá válj, illetve megteremts egy számodra megfelelő életszínvonalat, bizony rengeteg erőfeszítésre, kemény munkára, sok tanulásra és nem utolsósorban egy jó adag szerencsére is szükséged van.

Készíts pénzhozó talizmánt, és higgy benne!

Célod megvalósításához legfontosabb a hit. Ha nem hiszel a szerencsehozó tárgy eredményességében, akkor ne is várj változást, felesleges egyáltalán belekezdened az elkészítésébe. Fontos, hogy céltudatos és pozitív légy, mert gondolataidnak bizony teremtő ereje van.
Első lépésként szerezd be az alábbi fontos összetevőket, helyezd őket egy kis batyuba, melynek kösd be a száját, és hordd magadnál. Ha ezeken kívül úgy érzed, hogy van olyan egyéb személyes tárgyad, amit kifejezetten szeretnél hozzáadni a zsák tartalmához, tedd meg nyugodtan, ezzel is fokozod a pénzvarázslat hatékonyságát.

Növényi összetevők
Az alábbi növények közül választhatod bármelyiket, de ha akarod, akár többet is: szegfűszeg, szentjánoskenyér, babfélék, borsófélék, fekete nadálytő, vadgesztenye és szerecsendió.

Ásványi segítők
A pénz köve a citrin. Ma már szinte bárhol beszerezhető ez a féldrágakő, ami kifejezetten a gazdagságot, a bőséget és a pénzgyarapodást szimbolizálja, ezért semmi esetre se hagyd ki a csomagból!

Aranytárgy
Szükséges, mert ez is a bőséget, valamint a vagyont szimbolizálja. Lényeges, hogy ne valamilyen kopott, régi darab legyen, hanem egy ép, teljes tárgy. Akár egy kis gyűrű, egy szép medál vagy egy apró nyaklánc.

Mágnes
A mágnes vonzza a jó erőket, és egyúttal taszítja a rosszakat. Lehetőség szerint párosával helyezd őket a talizmánba, illetve magnetit követ is használhatsz, ha az szimpatikusabb.

Pénzérme és saját tárgy
A vagyonosodáshoz feltétlenül helyezz a zsákba egy nagyobb címletű papírpénzt és néhány páratlan számú fémérmét. A saját tárgy pedig lehet bármi, ami számodra a gyarapodást jelképezi, vagy amihez pozitív emléked fűződik az anyagiakat tekintve.