Blog

Sorsszerű találkozások

Vannak bizonyos találkozások, melyek lehet, hogy csak néhány percig, óráig vagy napig tartanak, azonban a hatásuk mindkét félnek egy egész életre meghatározó. Vannak találkozások, melyek egy pillanat alatt kapukat döntenek le és évek óta megválaszolatlan kérdésre adnak választ. Ilyenek a karmikus, sorsszerű találkozások.
Megmagyarázhatatlan, ezek azok a találkozások, amiket csak érezni lehet, olyanok, akár egy szemvillanás. Hiába életünkben először látjuk azt a valakit, mégis olyan, mintha már ezer éve ismernénk. Lehet férfi vagy nő, gyerek, felnőtt vagy idős az illető, garantáltan melegséget fogunk a közelében érezni, és az is biztos, hogy nem véletlen a találkozás. Feladatunk van egymással: tanítani, segíteni, megoldást kínálni.
Hajlamosak vagyunk az érzéseinket elnyomni és túlságosan racionális érvek, pusztán érdekek mentén közeledni embertársaink felé. Rosszul tesszük. Lehet erőltetni kapcsolatokat, mutathatunk mást, mint akik vagyunk, mosolyoghatunk annak az elvnek a mentén, hogy akkor szimpatikusabbak, sikeresebbek leszünk, és lehetünk nagyon pozitívak kívülről, az egész mit sem ér, ha nincs mögötte tartalom. Legrosszabb esetben el is hihetjük, hogy így valóban boldogok vagyunk.
Mi értelme van?
Semmi. Azt tartják a karmikus kapcsolatokról, hogy előző életünkben is szoros, akár családi kapcsolatban álltunk egymással. A melegségen kívül érezhetünk még nagyon erős vonzalmat, feszültséget, összetartozás-érzést is. Ha nem vagyunk egy légtérben, ott van a gondolatainkban, és ez nem tévesztendő össze a szerelem érzésével, annál ez sokkal magasabb rendű, hiszen általában a múlt oldásáról, lezárásáról szól, hogy tovább tudjunk lépni.
Mikor lépnek be az életünkbe?
Jó eséllyel akkor, amikor készen állunk arra, hogy felismerjünk egy ilyen találkozást, amikor ha akár harcok mentén is, de képesek leszünk az újjáalakulásra.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!