Párkapcsolat

Szerelemre várva

Örökzöld téma a szerelem. Akinek van az a baj, akinek nincs, az a baj! Érdemes kicsit elgondolkodni és a helyére tenni ezt a dolgot. Életében szinte mindenki volt már szerelmes, mert ez az érzés, Istentől kapott ajándékunk, a szerelem megélése révén egyek lehetünk, egységben tudhatjuk magunkat Istennel, önmagunkkal és a párunkkal. Talán ezért is olyan csodálatos, különleges érzés, megélés, mely a „mennyországot” jelenti nekünk.
„A szerelem mindig akkor érkezik, amikor a legkevésbé számítunk rá, amikor nem türelmetlenül várjuk. A szerelem hajszolása nem hozza el a megfelelő partnert, csak sóvárgóvá és boldogtalanná tesz. A szerelem nem rajtunk kívül álló dolog, a szerelem bennünk van.
Ne kívánd, hogy azonnal itt teremjen. Talán még fel sem készültél a fogadására, vagy a lelked nem elég fejlett, hogy befogadd a neked szánt szerelmet.
Ne elégedj meg akárkivel, csakhogy legyen valakid. Legyél igényes. Milyen szerelmet szeretnél magadnak? Gondold át, milyen értékeket vársz leendő partneredtől. Fejleszd ki ezeket önmagadban, így olyan társra találhatsz, akiben szintén megvannak.
Megvizsgálhatod azt is, mi riasztja el tőled a szerelmet. Örökké elégedetlen vagy? Nincs önbizalmad? Túl nagy igényeket támasztasz? Talán félsz az intimitástól? Vagy úgy érzed, nem vagy szeretetre méltó?
Légy készen, mire a szerelem megérkezik. Készítsd elő a terepet, és gondosan vigyázd szerelmedet. Szeress, hogy méltó lehess a szerelemre.”