Frekvenciák

Szeretet frekvencia

Solfeggio frekvenciáknak nevezik azokat a hangrezgési frekvenciákat, amelyek az emberi tudatra különleges hatással vannak. Tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak lehetnek.

Solfeggio frekvenciák az élet számos területén jótékony hatást fejtenek ki, gyógyító hatásúak, segítenek a hétköznapi tudatállapotból a transzcendens rezgésekre hangolódni.

Kiválóan alkalmasak a meditációk és oldások kivitelezésében, vagy ha csak szeretnénk kikapcsolódni és egységbe kerülni a magasabb énnel, és visszatérni a belső középpontba.

528 Hz. A Szeretet frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, a szeretet és a szerelem rezgéseire tudsz hangolódni. Segíti a belső átalakulásodat, a szeretet általi teremtés és csodák katalizátora.

A szeretet által gyógyítja a sejteket és helyreállítja a sérült DNS-t.

„A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.”

Kutatók által végzett tanulmányban kimutatták, hogy míg egy átlagember mellkasa másodpercenként mindössze 20 fényfotont bocsát ki, addig valaki, aki a szívközpontján meditál, és szeretetet és fényt küld másoknak, és szeretetet és fényt bocsát ki egy csodálatos 100.000 foton másodpercenként. Ez 5000-szer több, mint egy átlagos emberi lény fénykibocsátása. Amikor ezek gyakorisága és rezgésük növekszik, addig a pontig nő, ahol szó szerint megváltoztathatják az anyagot, átalakíthatják a negatív eseményeket.
A Szív is szeret, érez, gondol, emlékezik és kommunikál más szívekkel. Információkat tárol, és folyamatosan minden egyes ütem pulzussal ezeket az információkat a testen keresztül. Sokkal többről van szó, mint amiről a modern tudomány elhinné. Ez is egy pumpa, ami a lényed lényege, mágneses és sugárzó örvény, és az emberi erő valódi forrása.
Forrás:Internet

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!