Blog

Szüntessük meg teljesítetlen fogadalmainkat!

Számos tanítás beszél arról, hogy gondolataink, szavaink, pláne kimondott szándékunk teremtőerővel rendelkezik. Vonatkozik ez fogadalmainkra is, amiket valaha, akár sokkal régebbi életünkben tettünk. Jelen és elmúlt életeink fogadalmai tehát élnek, és befolyást gyakorolnak ránk. Gátolhatnak bennünket kiegyensúlyozott házassági kapcsolat kialakításában (cölibátusi fogadalom), a bőség megélésében (szegénységi fogadalmak) vagy sok egyéb dologban. Az emberek hajlamosak arra, hogy könnyelmű fogadalmakat tegyenek válságos, vagy meghitt pillanatokban, amikről aztán többnyire megfeledkeznek, mihelyt elmúlik fejük felől a baj. Nem így azonban az univerzum!!!
A fogadalomban kifejezett szándékunk teremtő erejű, és megvalósulásra törekszik.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőlük, nem elegendő annyi, hogy egy mondatban kifejezzük szándékunkat elengedésükre, nem mindenki tudja olyan könnyen elengedni mindet. Ezek az energiák időtlen idők óta velünk lehetnek, és valószínű, hogy sokukat személyiségünk részének hiszünk, és nem gondoljuk, hogy azt is el kellene engedni.

Ez az elengedés gyakorlat formájában valósítható meg, kb 2 órát vesz igénybe, ami alatt jó, ha elvonulunk valahová, ahol nem zavarnak bennünket. A fogadalom feloldó gyakorlatok egyenként irányítják rá figyelmünket jó néhány olyan témakörre, amelyekben lappangó fogadalmaink bújhatnak meg.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!