Blog

Telihold, Szuperhold, Holdfogyatkozás

Ez év május 16-án, hétfőn egyszerre lesz telihold, Szuperhold és Holdfogyatkozás. Ritka égi jelenség ez, megérzésemre hallgatva, pozitív kimenetelű változásokat hoz mindenki számára. Fontos, hogy az addig eltelt időszakban kellőképpen készüljünk fel az érkező energiákra.

A Szuperhold akkor fordul elő, amikor a két bolygó a legközelebb van egymáshoz. Ez gyönyörű látvány, megihlet minden embert. Ilyenkor ösztönösen kívánunk valami jót, aminek a beteljesülését várjuk a következő napokban, hetekben. Nézd hosszan a Szuperholdat, hagyd, hogy az energiái hassanak rád. Nem fogod megbánni. Hagyd, hogy a lelked mélyéről a felszíne törjenek a fájó, nagyon nehéz érzelmek, engedd meg magadnak, hogy sírjál. A sós könnyed, mint a tenger vize, mossa tisztára az utat, az elkövetkező sok szerencsés dolog előtt.

A Hold, a Mars és a Jupiter együttállása lelkünk legmélyebb pontját érinti. Felforgat ott mindent, és ekkor tudunk belső erőt meríteni abból, ami most alakul ki. Átfordítja az életünk menetét.

A lelkierőd aktiválódik, a bolygók együttállása révén. Ez a tény konkrétan azt jelenti, hogy a teremtő erőd újra éled. Csak ülj le és figyelj!