Lehívás

Terem a türelem

Jophiel arkangyal a türelmet hangsúlyozza és emeli ki a mai napra. Amikor a türelem lesz ezen a napon az első számú erősséged, akkor az álmaid gyorsabban formálódnak és nagyon hamar valóra válnak.

Chamuel arkangyal a békességet közvetíti, tudd, hogy csak a szeretet létezik, semmi más. Mozgasd meg ezt az érzést. Hagyd áramolni magadon, majd fogadd el és add tovább!

Mihály arkangyal mai üzenetében a gyógyító energiák használatát hangsúlyozza. Hagyd, hogy átjárják a tested, a lelked, az univerzumból érkező kék lángú, fényes sugarak és gyógyítsák lelki sebeidet, energiatested.

A cigánykártya a „PÉNZ” lapját adta, jelezvén, hogy ne feledkezz meg anyagi világunkról sem. Ez a lap ebben az értelmezésben azt jelzi, hogy a lelki táplálék felvétele az anyagi világban is megmutatkozik. A lelki gazdagság, anyagi javak gazdagságával párosul. Így teljes a harmónia.

A számmisztika szerint ma a 9-es szám rezgése van ránk hatással, ami a lehetőségek kezdetét jelöli. A dátumban lévő 1-es, 2-esek, a 4-es és a 7-es számok is kifejtik erejüket és kölcsönhatásban vannak velünk.