Jelek

Testre rajzolt jelek

A napokban a városban voltam és séta közben a figyelmemet megragadta egy fiatalokból álló csoport, 5-en voltak. Jellemzően leginkább a tetoválásuk volt feltűnő. Az ragadta meg a figyelmemet. De vajon honnét ered a tetoválás, a látványon kívül összefügg-e az univerzum rezgéseivel, és ha igen, akkor milyen módon? Támogatólag hat-e a viselőjére vagy ártóan, vagy netán semleges?

Különféle leírásokban olvasható, hogy törzsi népeknél rajzokat, jeleket festettek a bőrükre különféle céllal. Például jelölte, hogy ki melyik csoporthoz tartozik, a rangját jelölte, vagy az erejét jelölte, ráírták mennyi vadállatot ölt meg. Harc előtt az arcukra hosszabb, rövidebb vonalakat kentek fel, hogy harci erejüket ezáltal fokozzák. Harc után a sérülteknek keresztet és kört valamint vonalakat festettek fel a bőrükre, ezáltal mielőbbi gyógyulást segítve. Cápafog rajztól védelmet, gazdagságot pedig a kagylóhéj rajztól vártak. A különböző történelmi időkben is elterjedtek és népszerűvé váltak a bőrrajzok. Görögország, Római Birodalom, Egyiptom, Kína területén is használták.

Majd a 80-as évek körül Eric Körbler felfedezte és kidolgozta, hogy a bőrre felfestett jelek az univerzummal kölcsönhatásba lépnek és a szervezetben rezonanciát keltenek, mely rezgések mozgósítják a szervezet öngyógyító erőit. Ezek konkrét jelek, vízszintes vonal, függőleges vonal, kör, ipszilon. Ezek szimbólumok, melyek hatással vannak a testre, lélekre.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy ki mit miért tetováltat magára?